Visie en missie

De slogan hierboven klink wellicht heel zwaar maar laten we eerlijk zijn er zal wat moeten gebeuren om de planeet leefbaar te houden. Fossiele brandstoffen raken op en zorgen voor CO2 uitstoot en andere vervuiling. Daarnaast is de energiemarkt met gas ook onzeker aan het worden. Op korte termijn zal er dus meer en meer gekeken moeten worden naar duurzame oplossingen zodat bedrijven en particulieren zelfvoorzienend gaan worden. Een van deze oplossingen is zonne-energie. Zonne-energie is duurzaam én winstgevend ondanks wat er soms over gezegd wordt (zie broodje aap verhalen).

Mobiele-zonneenergie.nl’s missie is om zoveel mogelijk duurzame toepassingen te  ontwikkelen zodat we minder fossiele brandstoffen hoeven te verbruiken. Het staat als een paal boven water dat je met zonne-energie CO2 reductie realiseert en dus bomen bespaard, een mooie duurzame oplossing dus. Alleen is het zo dat veel particulieren of bedrijven geen geschikt gebouw hebben om zonne-panelen te plaatsen en er is ook nog een groep die het gewoonweg niet mooi vind op hun huis of bedrijfspand. Dat is precies waar mobiele-zonneenergie.nl op inspringt!!!

slim geld besparenMobiele-zonneenergie.nl heeft daarom een range van oplossingen waar zonne-energie ook op andere manieren toegepast kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een carporten, serre’s/veranda’s voor particuliere toepassingen. Daarnaast heeft mobiele-zonneenergie.nl oplossingen voor auto oplaad punten en portocabins/bouwketen. Ook werken we aan nog vele andere oplossingen om het zo breed in de markt te kunnen zetten.  Zo kunnen  ook andere type gebruikers profiteren van zonne-energie.

Zonnepanelen zijn zeer interessant voor particulieren of bedrijven om duurzame energie op te wekken en het rendement is vele malen hoger dan het geld op de bank laten staan. Het rendement begint in veel gevallen al bij 10% (tot soms wel 20%), probeer dat maar eens als rente of dividend te krijgen.

Om dit te realiseren, bied mobiele-zonneenergie.nl allerlei producten en diensten aan die hiervoor nodig zijn. Er is een samenwerking met Schouten Zonne-energie die expert is op het gebied van zonne-energie systemen, gezamenlijk kunnen we de installatie, service & onderhoud verzorgen. Samen realiseren we de best passende duurzame oplossingen.

Het gaat dus niet alleen om de besparing in harde euro’s maar ook voor het beschermen van onze aarde.